Kunststof reparatie

Totalpast is al geruime tijd succesvol actief als ISO 22000 gecertificeerd extrusie-las-reparateur in de Benelux, Duitsland en Denemarken en wij werken volgens de richtlijnen van de DVS.

Hierbij worden de richtlijnen, onder andere op het gebied van las- en versmeltingstemperaturen, maar ook de klimatologische omstandigheden waaronder gewerkt kan worden nauwlettend in de gaten gehouden voor een perfect reparatieresultaat.

Doordat wij naar perfectie streven op het gebied van onze reparaties, geven wij ook een garantie op de door ons gedane herstelwerkzaamheden met zeer snelle doorlooptijden.

Totalplast is marktleider in het bieden van een totaaloplossing voor uw beschadigde kunststof boxen, pallets en andere emballage.

Beschadigde emballage is zowel voor de voedselveiligheid, als voor persoonsveiligheid een groot probleem, Totalplast biedt hiervoor de perfecte oplossing. Altijd al willen weten wanneer uw emballage gerepareerd moet worden, of zelfs onherstelbaar is? Maak dan direct een afspraak om u voor te laten lichten en ontvang onze van foto’s voorziene ‘Richtlijn voor reparatie van emballage’.

Wij kunnen de herstelwerkzaamheden zowel op locatie als in onze werkplaats uitvoeren. Heeft u nog vragen, lees dan onze F.A.Q. of neem contact met ons op.