Techniek & Certificering

Totalplast repareert middels een extrusie-las-methode. Deze methode is volledig overeenkomstig met de DVS richtlijnen (Duitse vakvereniging voor lastechnieken en verwante processen).

Totalplast legt de nadruk op kwaliteit en (voedsel)veiligheid. Op basis van deze werkwijze is Totalplast sinds 2011 ISO 22000 gecertificeerd, Totalplast voldoet dus aan de strenge eisen die de autoriteiten stellen aan het leveren van een voedselveilig product. ISO 22000 is overeenkomstig met IFS 6.0.

Omstandigheden

Een kwalitatief hoogstaande lasreparatie vereist kennis van zaken zoals soorten en eigenschappen van diverse kunststoffen. Techniek en de ideale (klimatologische) omstandigheden zijn van wezenlijk belang, ongeacht waar er gerepareerd wordt!

Wilt u weten of Totalplast onder de juiste omstandigheden op uw locatie kan lassen, of onder welke juiste omstandigheden er bij Totalplast gerepareerd wordt, neem dan contact met ons op!

Voorkomen is beter dan genezen, alleen dan bent u verzekerd van een sterke, kwalitatief goed aangebrachte las!

Materiaalgebruik

Totalplast maakt enkel gebruik van materiaal dat ‘foodgraded’ is en draagt zo bij aan een voedselveilige werkomgeving. Vanzelfsprekend overhandigen wij u op aanvraag een voedselveiligheid certificaat van de verwerkte materialen.